Innovative SEO LTD lanserar Loansmart både i Sverige och i Spanien

Sedan 2014, har Loansmart varit en del av Innovative SEO LTD och drivs i syftet att förenkla för människor att enkelt få en översikt över finansiella produkter och tjänster. Loansmart.se har också vuxit och blivit allt större tills 2017 då det var dags att förändra och förbättra tjänsten.

Samtidigt som Loansmart.se fick en ny design och en förbättrad funktionalitet lanserades även Loansmart.es som är den första sidan i ett annat land än Sverige som Innovative SEO har lanserat.

Hoppet med Loansmart.se och Loansmart.es är att det ska bli välbesökta sidor som underlättar och förenklar valet av både lån, kreditkort men även sparande. Något som man klart och tydligt ser som en trend både i Sverige och övriga Europa är att det finns en stor anledning att noggrant jämföra när det gäller alla typer av finansiella produkter.

Skillnaderna är enorma och Loansmart.se har redan sparat hundratals människor flera tusentals kronor varje år på att underlätta valet av långivare men även förenklat valet vart människor ska spara pengar.

Förhoppningsvis kommer Innovative SEO även att lansera i flera andra länder under sista kvartalet av 2017 med målet att innan slutet på 2018 vara lanserat i:

Norge
Danmark
Finland
Nederländerna
Frankrike

 

Besök Loansmart.se och Loansmart.es för mer information.